Ontwikkel jezelf!

In een sterk veranderende wereld wordt er ook binnen sportorganisaties steeds meer een beroep gedaan op andere en soms ook nieuwe vaardigheden. Dit betekent voor jou dat je je eigen inzetbaarheid op peil moet houden om mee te bewegen in een veranderende omgeving.

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Deze vragen lijken zo simpel, maar dat is het voor heel veel mensen niet. Om daarbij te helpen kun je aan de slag in het speciaal voor de sport ontwikkelde E-portal Ontwikkel jezelf! Ben je werkzaam bij een sportorganisatie, aangesloten bij NOC*NSF of Werkgevers in de Sport (WOS) dan is het E-portal Ontwikkel jezelf! speciaal voor jou ontwikkeld en toegankelijk.

Nieuwsgierig?

Neem direct een kijkje en maak je inlog aan. Klik daarvoor op het blok 'E-portal Ontwikkel jezelf!' rechts op deze pagina, registreer je (alleen de 1e keer, én gebruik je zakelijke e-mailadres!), log in en ga aan de slag! Let op: registreren met je privé-mailadres (zoals @hotmail.com, @gmail,com , …..) werkt niet! Ook registreren met een mailadres van een organisatie die geen lid is van NOC*NSF en/of de WOS is níet mogelijk.

Inspiratie van collega’s uit de sport

Journalist Paul van der Linden (onder andere werkzaam voor BNR) laat in dit filmpje zien hoe werknemers, werkgevers, topsporters en coaches denken over werken en presteren in de sport. Hoe leer je je kracht kennen en hoe kun je die kennis benutten? Welke hulpmiddelen zijn hiervoor beschikbaar? Kijk mee:

Hoe werkt het E-portal?

Op de pagina Hoe werkt het E-portal is beknopte uitleg gegeven over het E-portal Ontwikkel jezelf! Als je eenmaal bent ingelogd vind je meer (praktische) informatie en uitleg over bijvoorbeeld de programma’s en de gemiddelde tijdsinvestering. 

Ben je een werkgever of leidinggevende?

Dan vind je op de pagina Voor werkgevers en leidinggevenden meer informatie over de ondersteuning voor leidinggevenden die geboden wordt, bijvoorbeeld de workshop Leidinggeven aan Loopbaanonwikkeling.

Vragen?

Heb je verdere vragen, dan kun je je richten tot info@werkenindesport.nl.

 

De initiatiefnemers

De invoering van het E-portal Ontwikkel jezelf! is mogelijk gemaakt door het Arbeidsmarktfonds ‘Samen Presteren’ en werkenindesport.nl. Initiatiefnemers zijn de sociale partners uit de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport & Bewegen, CNV Vakmensen, De Unie) en NOC*NSF.
Het E-portal is voortgekomen uit één van de thema’s (loopbaan & ontwikkeling) afgesproken tussen sociale partners in het kader van de CAO Sport en ondersteunt het streven van de sociale partners naar een goed functionerende en toekomstbestendige arbeidsmarkt in de sportsector. Daarin is het belangrijk de inzetbaarheid op peil te houden om mee te bewegen in een veranderende omgeving. Wij wensen iedereen veel plezier en succes met het gebruik van het E-Portal Ontwikkel jezelf!