Ben je op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer of stagiair voor jouw sportorganisatie? Plaats dan je vacature op werkenindesport.nl. Stuur een bericht naar info@werkenindesport.nl om je vacature in de sport te posten. Het plaatsen van een vacature kost €50,- (excl. BTW). Op dit moment worden echter alle vacatures kosteloos geplaatst!* De leden van NOC*NSF en WOS kunnen altijd kosteloos hun vacatures plaatsen. Wij stimuleren goed werkgeverschap in de sport en verwachten van onze opdrachtgevers dat er gewerkt wordt vanuit een CAO, bijvoorbeeld CAO Sport. Hanteer je nog geen CAO, maar wil je hier meer over weten mail info@werkenindesport.nl.

Werkwijze plaatsing vacature

Het aanmelden van een vacature of stageplaats is heel eenvoudig. In het kort ziet de werkwijze rondom het plaatsen van een vacature op werkenindesport.nl er als volgt uit:

  1. als sportorganisatie meld je de vacature aan via info@werkenindesport.nl;
  2. binnen 1 werkdag wordt indien nodig contact met je opgenomen om de vacature te bespreken;
  3. na plaatsing van de vacature op werkenindesport.nl ontvang je een bevestigingsbericht;
  4. je ontvangt vervolgens de cv’s van de geïnteresseerde kandidaten in je mailbox zoals aangegeven in de vacaturetekst;
  5. je gaat in gesprek met de geselecteerde kandidaten;
  6. je hebt de gemotiveerde werknemer gevonden die je zocht; de vacature wordt van de website gehaald.

* Het plaatsen van een vacature kost normaal €50,- (excl. BTW). Op dit moment worden alle vacatures kosteloos geplaatst. Van de actie uitgezonderd zijn beroepskrachten in retail en de zakelijke markt, evenals vacatures die door recruitment bureaus met een winstoogmerk worden geplaatst. De leden van NOC*NSF en WOS kunnen altijd kosteloos hun vacatures plaatsen.