Zorgeloos presteren

De focus van topsporters ligt op presteren. Maar om volledig te kunnen focussen op de topsport, is het essentieel dat belangrijke randzaken op orde zijn. Als topsporter zijn er namelijk veel zakelijke aspecten waarmee je te maken krijgt. Om topsporters zo goed mogelijk te begeleiden is er een aantal voorzieningen voorhanden, specifiek gericht op topsporters, waaronder juridisch, fiscaal en financieel advies en op topsporters gerichte verzekeringen.

 • Carrière na de topsport

  13-03-2018

  Ben je topsporter, dan wil je het maximale uit je sport halen en alle focus op je prestaties leggen. Tegelijkertijd weet je dat er een leven na de topsport is. Houd jij je al bezig met je maatschappelijke carrière?

 • Ziektewetuitkering - betermelding topsporters

  19-01-2018

  NOC*NSF heeft met het UWV en het ministerie van SZW afspraken gemaakt over de aanspraak van topsporters op een uitkering, bij verlies van het stipendium.

  In: Verzuim
 • Stipendium en kostenvergoeding

  28-12-2017

  In 2018 gaat een nieuw uitkeringsreglement van het Fonds voor de Topsporters van kracht. Hierin staan de regels en voorwaarden waar je je aan moet houden als je gebruik maakt van het stipendium of de kostenvergoeding.

 • NL Sporter voor statussporters

  07-12-2017

  Via NOC*NSF ben je als statussporter automatisch aangesloten bij NL Sporter. Dat betekent dat je gratis gebruik kan maken van hun (juridische) diensten.

 • Vervoer NS-BusinessCard en Toyota

  19-09-2017

  NOC*NSF streeft naar een optimale trainings- en wedstrijdsituatie voor topsporters, waarbij topsporters dicht bij hun trainingslocatie wonen, zodat er geen of nauwelijks tijd aan reizen verloren gaat.

  In: Vervoer