Werknemers

Werk je binnen de sport en heb je vragen over je carrière? ‘Werken in de Sport’ biedt je relevante informatie en inspiratie voor je werk en loopbaan in de sport. Kom hier regelmatig kijken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en functioneren. En blijf geïnformeerd over je loopbaanmogelijkheden of haal inspiratie uit de verhalen van collega’s in de sport. Ook actuele vragen over arbeidsvoorwaarden, arbo en vitaliteit worden op dit platform beantwoord.

 • Gezocht: begeleider intervisie in de sport

  13-09-2018

  Heb je ervaring met intervisie? En wil jij collega’s van andere sportorganisaties begeleiden in het intervisieproces - voorzitten van een bijeenkomst- zodat zij hun vraagstukken oplossen? Bied jij die reflectie en vul je aan waar nodig om iemand ni...

 • Ontwikkel jezelf met medezeggenschap

  11-09-2018

  Als je je als werknemer in de sport verder wilt ontwikkelen, denk dan ook eens aan medezeggenschapswerk. Door zitting te nemen in een OR of PVT kun je meepraten binnen je organisatie.

 • Werken op Papendal

  07-09-2018

  Papendal is de thuisbasis voor menig topsporter en heeft daarmee een enorme aantrekkingskracht op allerlei sportorganisaties. En op werkzoekenden, want wie wil er nu niet in het hart van de sport werken?

 • Introductie 'Werken in de Sport'

  06-09-2018

  Tijdens de Introductiemodule ‘Werken in de Sport’ maken (nieuwe) medewerkers in de sport kennis met de sportsector en leren zij hoe de sport georganiseerd is.

 • Introductie Projectmatig werken in de sport

  06-09-2018

  Tijdens de workshop ‘Projectmatig werken in de sport’ maak je als opdrachtgever, projectleider of projectmedewerker kennis met alle ins en outs van projectmatig werken en projectmanagement.