Werknemers

Werk je binnen de sport en heb je vragen over je carrière? ‘Werken in de Sport’ biedt je relevante informatie en inspiratie voor je werk en loopbaan in de sport. Kom hier regelmatig kijken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en functioneren. En blijf geïnformeerd over je loopbaanmogelijkheden of haal inspiratie uit de verhalen van collega’s in de sport. Ook actuele vragen over arbeidsvoorwaarden, arbo en vitaliteit worden op dit platform beantwoord.

 • Verkiezing 'Club van het Jaar'

  07-04-2021

  De derde editie van de verkiezing 'Club van het Jaar' is van start gegaan. Iedereen kan zijn of haar club aanmelden tot en met 5 mei via www.clubvanhetjaar.nl.

 • Jouw input voor leiderschap in de sport

  24-03-2021

  Ben jij een leider en/of sleutelfiguur in de sport, of ambieer jij dit binnen nu en 3 jaar?

 • 2020 Sportjaar zonder podium

  24-03-2021

  Op 23 maart was het exact een jaar geleden dat de eerste lockdown begon. Wat is de weerbaarheid van de internationale sport tijdens eerdere mondiale crisissen? Lees het in de gratis online publicatie.

 • Coachingsaanbod voor medewerkers en leidinggevenden

  23-03-2021

  In samenwerking met mantelpartner CoachNetwerk is een Helpdesk ‘Coaching op afstand’ ingericht. Het helpt om medewerkers en leidinggevenden te ondersteunen in deze lastige periode.

 • Stemhulp Sport en Bewegen

  09-03-2021

  Kenniscentrum Sport en Bewegen heeft een stemhulp voor de Tweede Kamerverkiezingen ontwikkeld, zodat je in één oogopslag kunt zien welke politieke partijen wat hebben opgenomen in hun verkiezingsprogramma.