Werknemers

Werk je binnen de sport en heb je vragen over je carrière? ‘Werken in de Sport’ biedt je relevante informatie en inspiratie voor je werk en loopbaan in de sport. Kom hier regelmatig kijken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en functioneren. En blijf geïnformeerd over je loopbaanmogelijkheden of haal inspiratie uit de verhalen van collega’s in de sport. Ook actuele vragen over arbeidsvoorwaarden, arbo en vitaliteit worden op dit platform beantwoord.

 • Werkstress en burnout

  17-11-2017

  Vandaag is de laatste dag van de week van de werkstress. Steeds meer werkgevers organiseren in deze week activiteiten die het onderwerp op de kaart zetten en het bespreekbaar maken. Dat is nog altijd hard nodig.

 • 7 december: Introductie 'Werken in de Sport'

  13-11-2017

  Tijdens de Introductiemodule ‘Werken in de Sport’ maken (nieuwe) medewerkers in de sport kennis met de sportsector en leren zij hoe de sport georganiseerd is.

 • Je arbeidsvoorwaarden

  08-11-2017

  Het vastleggen van afspraken in een overeenkomst (je arbeidsvoorwaarden) geeft duidelijkheid vooraf, maar helpt ook toekomstige geschillen voorkomen. Als een arbeidsovereenkomst schriftelijk wordt overeengekomen is er sprake van een arbeidscontract.

  In: CAO
 • 20 november: sport praat 21 minuten over kindermishandeling

  02-11-2017

  Op verschillende locaties vertellen ervaringsdeskundigen tegelijkertijd hun verhaal over kindermishandeling. Ook KNHB, Nevobo, NSkiV, NGF en Watersportverbond organiseren een 21 Minuten-bijeenkomst.

 • Wat wordt jouw volgende baan?

  23-10-2017

  Hoe wil jij jezelf ontwikkelen binnen de sportwereld? Wat wordt jouw volgende baan?