Werknemers

Werk je binnen de sport en heb je vragen over je carrière? ‘Werken in de Sport’ biedt je relevante informatie en inspiratie voor je werk en loopbaan in de sport. Kom hier regelmatig kijken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en functioneren. En blijf geïnformeerd over je loopbaanmogelijkheden of haal inspiratie uit de verhalen van collega’s in de sport. Ook actuele vragen over arbeidsvoorwaarden, arbo en vitaliteit worden op dit platform beantwoord.

 • Fijne feestdagen en een prachtig 2020!

  20-12-2019

  werkenindesport.nl wenst jullie fijne feestdagen en een sportief, gezond, succesvol en gelukkig 2020! Ook volgend jaar staan we weer voor jullie klaar met het laatste nieuws, vacatures, inspiratie, tips en hulp bij vragen.

 • Toename thuiswerken

  17-12-2019

  Het aantal mensen met betaald werk dat (soms) thuiswerkt is toegenomen van 2,8 miljoen in 2013 naar 3,3 miljoen in 2018. Dat is 37 procent van de werkzame beroepsbevolking. Incidentele thuiswerkers vormen hiervan de grootste groep (2 miljoen).

 • Hoe ziet jouw online profiel er uit?

  14-11-2019

  Social media kan ook een heel krachtig hulpmiddel zijn als je solliciteert of met je loopbaan bezig bent. Wil je weten hoe je social media op een slimme manier kunt gebruiken om jezelf in de etalage te zetten?

 • Vertel ons wat je belangrijk vindt!

  01-11-2019

  Werk je in de sportsector en vind jij een goede CAO Sport belangrijk? Dan hebben wij je hulp nodig. Help ons bij het moderniseren van jouw cao en vul in de online enquête in wat jouw wensen zijn.

  In: CAO
 • 18 november: De CAO Sport: Maatwerk met medezeggenschap

  25-10-2019

  Om een goed overlegklimaat te stimuleren organiseren sociale partners op 18 november een bijeenkomst voor alle werknemers van sportorganisaties die betrokken zijn bij medezeggenschap.

  In: CAO