Werknemers

Werk je binnen de sport en heb je vragen over je carrière? ‘Werken in de Sport’ biedt je relevante informatie en inspiratie voor je werk en loopbaan in de sport. Kom hier regelmatig kijken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en functioneren. En blijf geïnformeerd over je loopbaanmogelijkheden of haal inspiratie uit de verhalen van collega’s in de sport. Ook actuele vragen over arbeidsvoorwaarden, arbo en vitaliteit worden op dit platform beantwoord.

 • Je vakantie optimaal benutten: vijf tips

  19-07-2018

  Wellicht heb je een welverdiende vakantie in het vooruitzicht. Fijn om even afstand te nemen van je werk en daarna met veel energie weer aan de slag te gaan. Maar hoe zorg je er nu voor dat je écht die afstand kunt nemen?

 • Prioriteiten CAO Sport: loon en persoonlijke ontwikkeling

  18-07-2018

  De afgelopen periode stond weer een poll online in de CAO app Werken in de sport. Heb jij hem al gedownload en gaf jij ook je mening?

  In: CAO
 • Aanwinst voor de sport: Renske Snaar

  16-07-2018

  Werkenindesport.nl vraagt in deze rubriek periodiek een ‘nieuwe’ werknemer zich voor te stellen aan zijn of haar sportcollega’s. Renske Snaar is sinds eind 2017 productmanager Sport & Fun bij de KNGU. “Denk in mogelijkheden en niet in beperki...

 • Wanneer is het te warm om te werken?

  05-07-2018

  Of het te warm is om te werken is van meerdere factoren afhankelijk. Volgens de wet mag je je werk onderbreken als de hitte ernstig en onmiddellijk gevaarlijk is voor je veiligheid en gezondheid.

 • Na de topsport niet met lege handen staan

  27-06-2018

  Judoka Evelien Berndsen traint fulltime bij de nationale ploeg in Sportcentrum Papendal. Daarnaast doet ze werkervaring op bij NOC*NSF als projectmedewerker. “Het is goed om naast je topsport werkervaring op te doen waarbij het niet steeds om jou d...