Werknemers

Werk je binnen de sport en heb je vragen over je carrière? ‘Werken in de Sport’ biedt je relevante informatie en inspiratie voor je werk en loopbaan in de sport. Kom hier regelmatig kijken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en functioneren. En blijf geïnformeerd over je loopbaanmogelijkheden of haal inspiratie uit de verhalen van collega’s in de sport. Ook actuele vragen over arbeidsvoorwaarden, arbo en vitaliteit worden op dit platform beantwoord.

 • Intervisie bijeenkomsten

  21-03-2018

  Ben jij benieuwd hoe collega’s van anders sportorganisaties vraagstukken oplossen? Wil je andere mensen kritisch laten mee denken in de uitdagingen die jij ervaart? Vind je het leuk om iemand nieuwe inzichten mee te geven? Misschien is intervisie d...

 • Het recept voor een baan in de sport

  16-03-2018

  Werkenindesport.nl sprak de afgelopen jaren veel mensen over hun zoektocht naar een baan in de sport. Tel die ervaringen bij elkaar op, en je hebt het recept voor een baan in de sport. Natuurlijk met de juiste ingrediënten, én met liefde bereid.

 • Meer mensen wisselen van beroep

  15-03-2018

  Meer werkenden wisselen de laatste jaren van beroep. In 2017 waren er 937 duizend mensen tussen 15 en 75 jaar met een ander beroep dan het jaar ervoor.

 • Een op de vijf werknemers voelt zich gediscrimineerd

  02-03-2018

  In Nederland voelen werknemers zich vergeleken met andere werknemers in Europa het minst gediscrimineerd. Leeftijd is de meest genoemde reden voor discriminatie.

 • Jonge vrouwen relatief vaak vermoeid door werk

  16-02-2018

  In 2016 gaf ruim 18 procent van de vrouwelijke werknemers van 25 tot 35 jaar aan last te hebben van psychische vermoeidheid door het werk.