Werknemers

Werk je binnen de sport en heb je vragen over je carrière? ‘Werken in de Sport’ biedt je relevante informatie en inspiratie voor je werk en loopbaan in de sport. Kom hier regelmatig kijken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en functioneren. En blijf geïnformeerd over je loopbaanmogelijkheden of haal inspiratie uit de verhalen van collega’s in de sport. Ook actuele vragen over arbeidsvoorwaarden, arbo en vitaliteit worden op dit platform beantwoord.

 • Vertel ons wat je belangrijk vindt!

  01-11-2019

  Werk je in de sportsector en vind jij een goede CAO Sport belangrijk? Dan hebben wij je hulp nodig. Help ons bij het moderniseren van jouw cao en vul in de online enquête in wat jouw wensen zijn.

  In: CAO
 • 18 november: De CAO Sport: Maatwerk met medezeggenschap

  25-10-2019

  Om een goed overlegklimaat te stimuleren organiseren sociale partners op 18 november een bijeenkomst voor alle werknemers van sportorganisaties die betrokken zijn bij medezeggenschap.

  In: CAO
 • Persoonlijk Ontwikkelings Plan

  16-10-2019

  Een Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP) kan je helpen bij het ontwikkelen van je eigen kwaliteiten, ook wel competenties genoemd. Doordat je dat wat je wilt bereiken op papier zet en met jezelf afspreekt, moet je erover nadenken. En er vervolgens me...

 • Ruim een kwart miljoen werkende 65-plussers

  03-10-2019

  Er zijn steeds meer 65-plussers met betaald werk: in 2018 waren het er 255.000. Vooral de arbeidsparticipatie van 65-jarigen is flink toegenomen: ruim 1 op de 3. Dit blijkt uit cijfers van het CBS.

 • Je resultaat telt

  06-09-2019

  Als werknemer in de sport krijg je steeds vaker te maken met een werkgever die werkt volgens de principes van performance management; je wordt gestuurd en soms zelfs beloond op basis van je resultaten. Dat klinkt misschien best spannend, maar biedt i...