Werknemers

Werk je binnen de sport en heb je vragen over je carrière? ‘Werken in de Sport’ biedt je relevante informatie en inspiratie voor je werk en loopbaan in de sport. Kom hier regelmatig kijken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en functioneren. En blijf geïnformeerd over je loopbaanmogelijkheden of haal inspiratie uit de verhalen van collega’s in de sport. Ook actuele vragen over arbeidsvoorwaarden, arbo en vitaliteit worden op dit platform beantwoord.

 • Je werk loslaten tijdens vakantie

  17-07-2017

  Wellicht heb je een welverdiende vakantie in het vooruitzicht. Fijn om even afstand te nemen van je werk en daarna met veel energie weer aan de slag te gaan. Maar hoe zorg je er nu voor dat je je werk écht loslaat?

 • Meld je aan voor het Buurtsportcoachpanel

  03-07-2017

  Het Mulier Instituut vormt een onderzoekspanel van combinatiefunctionarissen, buurtsportcoaches en hun coördinatoren. Jouw mening is waardevol!

 • Banen in de sport

  30-06-2017

  Als je denkt aan werken in de sport heb je wellicht al snel een bepaald soort functie voor ogen. De functies en werkterreinen zijn echter zeer divers en uiteenlopend.

 • Aanwinst voor de sport: Eric de Reuver

  20-06-2017

  Werkenindesport.nl vraagt in deze rubriek periodiek een ‘nieuwe’ werknemer zich voor te stellen aan zijn of haar sportcollega’s. Deze keer staat Eric de Reuver in de spotlight. Hij werkt sinds vorig jaar bij de NJBB.

 • Help de sportsector!

  15-06-2017

  Werk je in de sportsector en vind jij een goede CAO Sport belangrijk? Doe dan mee aan de enquête over de arbeidsmarkt in de sportsector!