Werknemers

Werk je binnen de sport en heb je vragen over je carrière? ‘Werken in de Sport’ biedt je relevante informatie en inspiratie voor je werk en loopbaan in de sport. Kom hier regelmatig kijken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en functioneren. En blijf geïnformeerd over je loopbaanmogelijkheden of haal inspiratie uit de verhalen van collega’s in de sport. Ook actuele vragen over arbeidsvoorwaarden, arbo en vitaliteit worden op dit platform beantwoord.

 • Gratis Ontwikkeladvies 45-plussers

  07-03-2019

  Vraag je je wel eens af hoe je huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kun je je huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Het Ontwikkeladvies biedt de mogelijkheid om er over na te denken.

 • 28 maart: VSG YPN workshop veranderfitness

  28-02-2019

  Hoe kunnen we verbinden in een voortdurend veranderende omgeving en welke gevechten moeten we daarvoor leveren? Deze vraag staat centraal bij de workshop veranderfitness van het VSG-Young Professionals Network Zuid.

 • Je arbeidsvoorwaarden

  25-02-2019

  Het vastleggen van afspraken in een overeenkomst (je arbeidsvoorwaarden) geeft duidelijkheid vooraf, maar helpt ook toekomstige geschillen voorkomen. Als een arbeidsovereenkomst schriftelijk wordt overeengekomen is er sprake van een arbeidscontract.

  In: CAO
 • Burn-outklachten blijven toenemen

  12-02-2019

  Werknemers moeten steeds meer doen en hebben daar steeds minder zelf over te zeggen. Dit vertaalt zich in een stijging van de burn-outklachten bij werknemers, zo blijkt uit onderzoek van TNO. Heb jij ook wel eens klachten?

 • E-portal verandert: pak je kans!

  04-02-2019

  Vanaf nu is de inhoud van het E-portal vernieuwd. We voegen twee nieuwe programma’s toe waar je tot en met 31 maart 2019 kosteloos gebruik van kunt maken. Pak je kans en ga aan de slag met jouw ontwikkeling!