Functioneren

Heb jij binnenkort een functionerings-, beoordelings- of een ontwikkelgesprek en je weet niet zo goed wat je moet verwachten? Kijk dan verder om tips te vinden voor het voeren van het gesprek. Verdiep je ook eens in de voorbeeldformulieren om goed voorbereid het gesprek met je leidinggevende aan te gaan.

 • Jonge vrouwen relatief vaak vermoeid door werk

  16-02-2018

  In 2016 gaf ruim 18 procent van de vrouwelijke werknemers van 25 tot 35 jaar aan last te hebben van psychische vermoeidheid door het werk.

 • Werkstress en burnout

  17-11-2017

  Van 13 tot en met 16 november vond de Week van de Werkstress plaats. Steeds meer werkgevers organiseren in deze week activiteiten die het onderwerp op de kaart zetten en het bespreekbaar maken. Dat is nog altijd hard nodig.

 • Herken de druppel

  26-09-2017

  Druppels zijn symptomen van werkstress. Van hoeveel druppels heb jij last en waar komen ze vandaan?

 • Sporten en bewegen levert euro’s op

  18-09-2017

  Als je in de sport werkt, draag je die sport doorgaans een warm hart toe. Of het je nu gaat om de prestatie, het plezier of de vitaliteit. Inmiddels is er ook bewijs voor de economische waarde van sport. Een fijne motivatie en argument in onderhandel...

 • Pesten op het werk

  11-06-2015

  Herken jij het wanneer collega’s binnen je sportorganisatie gepest worden? Of ben je zelf wel eens slachtoffer geweest van pesterijen? En weet je waar je in de sport terecht kunt om pesten te voorkomen of tegen te gaan?