Loopbaan

Hier ben je op de goede plaats als je meer wilt weten over je loopbaanmogelijkheden in de sport of inspiratie wilt halen uit verhalen van jouw collega’s in de sport. Voor veel werknemers staat de voorliefde voor sport vooraan als het gaat om wat ze het meest aanspreekt in hun baan in de sportwereld. De uitdaging is om je eigen loopbaan zo nu en dan onder de loep te nemen en te kijken naar welke loopbaanpaden er mogelijk zijn. Welke competenties horen erbij, welke mogelijkheden in de sport zijn er om breder ervaring op te doen?

 • Op de hoogte blijven van vacatures?

  10-08-2017

  Wil je op de hoogte worden gehouden van de vacatures die op werkenindesport.nl worden geplaatst? Volg ons dan op twitter!

 • Succesvol netwerken

  01-08-2017

  Iedereen kent het belang van netwerken. Vraag een werknemer in de sport naar tips om je loopbaan vorm te geven of een baan te zoeken, dan komt netwerken op nummer één. Vergeet echter niet dat goed netwerken neerkomt op geven én nemen!

 • Banen in de sport

  30-06-2017

  Als je denkt aan werken in de sport heb je wellicht al snel een bepaald soort functie voor ogen. De functies en werkterreinen zijn echter zeer divers en uiteenlopend.

 • Sterkste vacaturegroei in ruim tien jaar

  17-05-2017

  Fijn nieuws voor werkzoekenden: het aantal vacatures is volgens het CBS in het eerste kwartaal van 2017 gestegen met 13.000. Dat is de sterkste stijging van kwartaal op kwartaal in ruim tien jaar tijd.

 • Passie voor sport

  04-05-2017

  “Ik heb van m’n hobby m’n beroep gemaakt.” Je komt menig werknemer in de sportwereld tegen die deze uitspraak kan beamen.