Loopbaan

Hier ben je op de goede plaats als je meer wilt weten over je loopbaanmogelijkheden in de sport of inspiratie wilt halen uit verhalen van jouw collega’s in de sport. Voor veel werknemers staat de voorliefde voor sport vooraan als het gaat om wat ze het meest aanspreekt in hun baan in de sportwereld. De uitdaging is om je eigen loopbaan zo nu en dan onder de loep te nemen en te kijken naar welke loopbaanpaden er mogelijk zijn. Welke competenties horen erbij, welke mogelijkheden in de sport zijn er om breder ervaring op te doen?

 • Vaste contracten groeien harder dan flex en zzp

  22-01-2018

  Voor het eerst sinds het economisch herstel van de crisis zitten de vaste contracten weer echt in de lift. In het derde kwartaal van 2017 droegen vooral vaste contracten bij aan de groei van de werkgelegenheid.

 • Doe jij vrijwilligerswerk?

  13-12-2017

  Ongeveer de helft van de bevolking van 15 jaar of ouder doet minstens een keer per jaar vrijwilligerswerk. Ook in de sport staan veel organisaties te springen om vrijwilligers. Tegelijkertijd is het voor jou een kans om relevante werkervaring op te d...

 • Wat wordt jouw volgende baan?

  23-10-2017

  Hoe wil jij jezelf ontwikkelen binnen de sportwereld? Wat wordt jouw volgende baan?

 • Op de hoogte blijven van vacatures?

  10-08-2017

  Wil je op de hoogte worden gehouden van de vacatures die op werkenindesport.nl worden geplaatst? Volg ons dan op twitter!

 • Succesvol netwerken

  01-08-2017

  Iedereen kent het belang van netwerken. Vraag een werknemer in de sport naar tips om je loopbaan vorm te geven of een baan te zoeken, dan komt netwerken op nummer één. Vergeet echter niet dat goed netwerken neerkomt op geven én nemen!