Loopbaan

Hier ben je op de goede plaats als je meer wilt weten over je loopbaanmogelijkheden in de sport of inspiratie wilt halen uit verhalen van jouw collega’s in de sport. Voor veel werknemers staat de voorliefde voor sport vooraan als het gaat om wat ze het meest aanspreekt in hun baan in de sportwereld. De uitdaging is om je eigen loopbaan zo nu en dan onder de loep te nemen en te kijken naar welke loopbaanpaden er mogelijk zijn. Welke competenties horen erbij, welke mogelijkheden in de sport zijn er om breder ervaring op te doen?

 • NL Leert Door

  19-08-2020

  NL Leert Door is een loopbaancoachingstraject voor (niet) werkenden en zelfstandigen vanuit het overheidsprogramma NL Leert Door.

 • Hoe ziet jouw online profiel er uit?

  14-11-2019

  Social media kan ook een heel krachtig hulpmiddel zijn als je solliciteert of met je loopbaan bezig bent. Wil je weten hoe je social media op een slimme manier kunt gebruiken om jezelf in de etalage te zetten?

 • Ruim een kwart miljoen werkende 65-plussers

  03-10-2019

  Er zijn steeds meer 65-plussers met betaald werk: in 2018 waren het er 255.000. Vooral de arbeidsparticipatie van 65-jarigen is flink toegenomen: ruim 1 op de 3. Dit blijkt uit cijfers van het CBS.

 • De kracht van social media bij solliciteren

  29-08-2019

  Komt jouw cv overeen met datgene wat terug te vinden is op het web over jou? Gebruik social media op slimme wijze om jezelf neer te zetten in de etalage!

 • Succesvol netwerken

  14-06-2019

  Iedereen kent het belang van netwerken. Vraag een werknemer in de sport naar tips om je loopbaan vorm te geven of een baan te zoeken, dan komt netwerken op nummer één. Vergeet echter niet dat goed netwerken neerkomt op geven én nemen!