• Fijne feestdagen!

  20-12-2018

  werkenindesport.nl wenst jullie fijne feestdagen en een sportief, gezond, succesvol en gelukkig 2019! Ook volgend jaar staan we weer voor jullie klaar met het laatste nieuws, vacatures, inspiratie, tips en hulp bij vragen.

 • Topper zoekt uitdaging!

  21-11-2018

  Als werknemer moet je je blijven ontwikkelen om gedurende je loopbaan inzetbaar te blijven en meerwaarde aan je organisatie te blijven bieden. Soms betekent dat ook dat je voor die ontwikkeling op zoek moet gaan naar een andere werkgever.

 • Gezocht: begeleider intervisie in de sport

  13-09-2018

  Heb je ervaring met intervisie? En wil jij collega’s van andere sportorganisaties begeleiden in het intervisieproces - voorzitten van een bijeenkomst- zodat zij hun vraagstukken oplossen? Bied jij die reflectie en vul je aan waar nodig om iemand ni...

 • Werken op Papendal

  07-09-2018

  Papendal is de thuisbasis voor menig topsporter en heeft daarmee een enorme aantrekkingskracht op allerlei sportorganisaties. En op werkzoekenden, want wie wil er nu niet in het hart van de sport werken?

 • Voor al jouw vragen en jouw mening: de CAO-app ‘Werken in de sport’

  24-08-2018

  Op donderdag 17 mei lanceerden sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport, FNV Sport en Bewegen, CNV Vakmensen en De Unie) de app Werken in de sport.

  In: CAO