Vitaliteit

Vitale en gezonde werknemers zijn belangrijk voor een organisatie: ze zijn productiever en werken met plezier. Daar is iedereen bij gebaat. Hoe zorg jij dat je vitaal blijft en hoe kan je werkgever je hierbij ondersteunen? Wil je meer weten over arbeidsomstandigheden of vitaliteit, kijk dan verder om bijvoorbeeld gezondheidstesten te maken, te lezen over verzuim en re-integratie, of tips te verzamelen via de Arbocatalogus in de sport.

 • Je werk loslaten tijdens vakantie

  17-07-2017

  Wellicht heb je een welverdiende vakantie in het vooruitzicht. Fijn om even afstand te nemen van je werk en daarna met veel energie weer aan de slag te gaan. Maar hoe zorg je er nu voor dat je je werk écht loslaat?

 • Post holiday blues

  15-08-2016

  Misschien kijk je ook met enige vrees naar de dag dat je na je vakantie weer aan het werk gaat. Je mailbox puilt uit, en is je werk wel zo goed overgenomen door je collega? Met deze tips ga je zo weer fris aan de slag!

 • Je vakantie optimaal benutten: vijf tips

  19-07-2016

  Wellicht heb je een welverdiende vakantie in het vooruitzicht. Fijn om even afstand te nemen van je werk en daarna met veel energie weer aan de slag te gaan. Maar hoe zorg je er nu voor dat je écht die afstand kunt nemen?

 • Je mail verwerken na je vakantie

  25-08-2015

  Heb je je inbox tijdens je vakantie lekker gelaten voor wat het is, dan wachten er na terugkomst vele mails in je inbox om verwerkt te worden. Heb jij ook zo'n overvolle mailbox en heb je het gevoel meteen weer toe te zijn aan vakantie? Hier enkele t...

 • Tien tips voor thuiswerken

  10-07-2015

  Thuiswerken klinkt aantrekkelijk en heeft veel voordelen. Je bent thuis echter ook sneller afgeleid en dat kan ten koste gaan van je productiviteit. Elsevier.nl zette tien tips op een rijtje om effectiever thuis te werken.