Over ons

Werken in de sport is hét platform voor iedereen die in de sport werkt, in de sport wil werken of werkgever is binnen de sector Sport & Bewegen. Op deze website komt iedereen samen, alle 7 duizend werkende professionals en alle honderden organisaties in de sport. Op werkenindesport.nl vind je alle kennis en huidige vacatures over werken in de sport én vind je informatie over hoe jij jezelf als professional in deze sector verder kan ontwikkelen.

no alt

Welkom bij de club

We zijn trots op de sector Sport & Bewegen. Samen brengen we Nederland in beweging en faciliteren we topsporters op weg naar uitzonderlijke prestaties. Zo maak je met jouw werk in de sport veel impact in onze samenleving. Op deze website verbinden we iedereen op één plek: werkgevers, werknemers en werkzoekenden. Betekenisvol werk in de sport vraagt om een professionele aanpak. Daar zorgen we voor met 7.000 + sportcollega’s, die werken voor prachtige sportorganisaties. We zijn een sector met vakkundige en gepassioneerde sportcollega’s, die ook vanaf kantoor werken om sport mogelijk te maken. Maar, we zijn ook een informele sector, dus lekker op gympies naar kantoor. Welkom bij de club!

Samen op weg naar het sportiefste land ter wereld

no alt

Over Samen Presteren, het arbeidsmarktfonds voor de sport

Dit platform is ontwikkeld voor de sector Sport & Bewegen en is mogelijk gemaakt door Samen Presteren, het arbeidsmarktfonds voor de sport. Werkgevers, waaronder Werkgevers in de Sport (WOS) en werknemers (FNV, CNV Vakmensen, de Unie), werken hierin samen aan de ambitie om de arbeidsmarkt in de sector te versterken en professionaliseren. Samen Presteren initieert, stimuleert en financiert activiteiten gericht op een toekomstbestendige arbeidsmarkt en goed werkgeverschap. Het fonds ontwikkelt en verzamelt kennis, producten en instrumenten voor de sportsector. De behoefte van het werkveld staat hierbij altijd centraal.

Arbeidsmarktfonds Samen Presteren

Supporters van Werken in de Sport

no alt
no alt
no alt
no alt
no alt

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over deze website, of wil je ons graag feedback geven? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op