Topsporters

Wil je als topsporter weten welke faciliteiten er na(ast) je topsportcarrière zoal beschikbaar zijn? Op Werken in de sport vind je de meest recente diensten en voorzieningen. Denk hierbij aan voorzieningen vanuit Athlete Services, zoals financiële ondersteuning, vervoer of juridisch advies. Maar ook loopbaanbegeleiding, actuele workshops en relevante onderwijsvoorzieningen vind je hier.

 • Topsport = werkervaring

  07-11-2017

  De arbeidsmarkt is idealiter op zoek naar mensen met werkervaring en dan nog het liefst een zoveel mogelijk. Als topsporter zul je duidelijk moeten maken dat je met je sportcarrière ook relevante ervaring hebt opgedaan.

 • Fasen in een sollicitatiegesprek

  17-10-2017

  In een sollicitatiegesprek komt doorgaans een vast aantal fasen aan bod. We lichten de fasen hier toe zodat je je goed kunt voorbereiden op het gesprek.

 • Meer weten over NOC*NSF Athlete Services?

  02-10-2017

  Topsporters op het allerhoogste mondiale niveau kunnen op basis van topprestaties en een voordracht van de sportbond in aanmerking komen voor een topsportstatus van NOC*NSF. Met deze status kun je beschikken over een voorzieningenpakket met financië...

 • Vervoer NS-BusinessCard en Toyota

  19-09-2017

  NOC*NSF streeft naar een optimale trainings- en wedstrijdsituatie voor topsporters, waarbij topsporters dicht bij hun trainingslocatie wonen, zodat er geen of nauwelijks tijd aan reizen verloren gaat.

  In: Vervoer
 • Meer aandacht voor carrière na de topsport

  11-09-2017

  Maandag 11 september is op Papendal de aftrap gegeven voor een programma waarbij topsporters meer begeleid worden bij een overstap naar een volgende carrière.