28-03-2018

17 mei: De ultieme CAO Sport 2019

In CAO

In het proces naar een nieuwe CAO Sport is niet alleen participatie van werkgevers belangrijk maar ook van werknemers. Dit draagt bij aan het gezamenlijk doel: een cao die optimaal aansluit bij de wensen en behoeften in onze sector. Heb jij een mening over de arbeidsvoorwaarden in de sport? Vind je het leuk om namens alle werknemers mee te denken over de onderwerpen die nu op de cao-tafel spelen zoals het generatieproof maken van CAO Sport? Meld je dan aan voor de bijeenkomst ‘De ultieme CAO Sport 2019’! 

We nodigen werkgevers én werknemers uit om mee te denken met als doel tot concrete voorstellen voor de CAO Sport 2019 en nieuwe meerjarenafspraken te komen. Het programma van de bijeenkomst sluit aan op de uitkomsten van de moderniseringssessies van afgelopen jaar en opbrengsten van de cao app Werken in de Sport die in de komende periode in gebruik genomen gaat worden. Het generatieproof maken van CAO Sport is sowieso één van de onderwerpen.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot 11 mei aanstaande via dit online formulier. Aangezien we maximaal plek hebben voor 25 werkgevers en 25 werknemers geldt vol = vol. Het is raadzaam om je tijdig aan te melden. Het streven is om een zo groot mogelijke diversiteit aan organisaties te laten deelnemen.

Praktische informatie

  • Datum: 17 mei 
  • Tijd: 13.00 - 16.00
  • Locatie: The Colour Kitchen - Prinses Christinalaan 1 3554 JL Utrecht