09-06-2017

15 september: deadline aanmelden Talentprogramma

In oktober start al weer de 7e editie van het Talentprogramma Werken in de Sport. Met dit programma wordt talenten binnen sportorganisaties iets extra’s geboden. Je wordt geïnspireerd en begeleid in je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. We attenderen je graag op de volgende editie die start na de zomer.
Het Talentprogramma is een initiatief voor de talentvolle professionals van de sportbonden en NOC*NSF. Het is inmiddels een succesvol gebleken stap om meer structurele aandacht én samenwerking te genereren voor talentontwikkeling en goede professionals te behouden voor de sport.

Inhoud van het programma in een notendop

Bij het Talentprogramma gaat het om persoonlijke ontwikkeling in combinatie met oriëntatie op het werkveld, loopbaanpaden en functies in de sport. Het programma bestaat uit een combinatie van groepsbijeenkomsten (thema’s persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, intervisie, ronde tafelgesprekken met directeuren/managers in de sport) en persoonlijke begeleiding. De definitieve invulling van de thema’s en de gastsprekers in het gehele programma wordt met de deelnemers bepaald op basis van de gezamenlijke leerdoelen van de groep. Meer informatie lees je hier. Bekijk nu alvast de artikelen over de vorige edities van het Talentprogramma op werkenindesport.nl.

Interesse?

Is je interesse gewekt en heb je talent in huis dat je hiermee de kans wilt bieden zich verder te ontwikkelen? Lees er hier dan meer over:

informatie voor werkgevers;
informatie voor werknemers;
het inhoudelijke programma;
ervaringen van oud-deelnemers.

Aanmelden

Je kunt je tot 15 september aanmelden via deze link. Bij de aanmelding voeg je je CV toe samen met je motivatie en een motivatie van je leidinggevende.

Bij vragen kun je contact opnemen met Rianne Mulder - NOC*NSF, rianne.mulder@nocnsf.nl / 06-81431055.