Ontwikkeling

Sta jij wel eens stil bij je eigen ontwikkeling? Hier vind je informatie die je kan helpen om werk van jezelf te (blijven) maken. We houden je op de hoogte van het laatste nieuws over opleidingen, geven tips om jezelf te ontwikkelen en informeren je over ontwikkelingsmogelijkheden binnen de sport.

 • Online je horizon verbreden

  24-03-2020

  Val je onder de CAO Sport? Maak dan tot 1 juni 2020 kosteloos gebruik van de online trainingsbibliotheek van GoodHabitz en verbreed je horizon. Zo hoef je in deze toch moeilijke tijd niet stil te zitten!

 • Persoonlijk Ontwikkelings Plan

  16-10-2019

  Een Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP) kan je helpen bij het ontwikkelen van je eigen kwaliteiten, ook wel competenties genoemd. Doordat je dat wat je wilt bereiken op papier zet en met jezelf afspreekt, moet je erover nadenken. En er vervolgens me...

 • Gratis Ontwikkeladvies 45-plussers

  07-03-2019

  Vraag je je wel eens af hoe je huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kun je je huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Het Ontwikkeladvies biedt de mogelijkheid om er over na te denken.

 • Goede voornemens in je baan, heb jij ze?

  13-12-2018

  In de top van goede voornemens komen maar zelden werkgerelateerde plannen voor. Toch grijpen veel werknemers het einde of begin van het jaar aan om eens op een rijtje te zetten: wie ben ik, wat wil ik, en wat kan ik in mijn werk?

 • Stage

  29-11-2018

  Zoek jij een stage in de sportwereld? De sportbonden en NOC*NSF zijn regelmatig op zoek naar jong verfrissend talent.

  In: Stage